En av de bästa människorna jag känner

Ulf Johansson – outfluencer | 23/8 - 2021

Har haft en fantastisk helg där jag varit på bröllop i skärgården. Min systerson Petter har gift sig med sin Anna.
Det var ett otroligt fint och roligt bröllop med en sjuhelvetes fest!
Jag blev väldigt rörd den här helgen. Petter och jag står varandra nära, mer som vänner än släktingar, vi har stöttat varandra när livet kanske inte varit så kul och varit glada när livet är på topp. Petter är en av de bästa människorna jag känner, Han har empati, humor och ett enormt hjärta. Behöver jag säga att han är en inbiten AIK:are?
Att få se hur han strålade när han fick gifta sig med sin underbara, positiva och härliga Anna gjorde en gammal morbror lite tårögd.
Att dessutom få en helt ny släkt som var otroligt trevliga gör ju inte saken sämre! Jag höll ett tal, kunde ju inte direkt ge några goda råd i äktenskapet då jag aldrig varit gift så jag konstaterade bara att hade han blivit Djurgårdare hade jag aldrig hållit ett tal.
Fick ju även umgås med mina systrar med respektive vilket gör en gott.
En av de bästa helgerna!
#outfluenser
#någotattminnasnärmanblirgammal
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här