En förebild för hur ridsporten är när den är som bäst!

Ulf Johansson – outfluencer | 27/3 - 2022

Har haft en hel dag på Skogslottens ryttarförening. Vi har haft en inomhusterrängdag med ett föredrag. Skogslotten är för mig vad som gör ridsportsverige stort. Driftiga entreprenörer som driver verksamheten, entusiastiska klubbmedlemmar som jobbar ideellt med glädje, ridskola och elit som umgås och jobbar ihop med sporten de älskar.
Skogslottens ryttarförening är verkligen en förebild för hur ridsporten är när den är som bäst!
Kursen gick bra. Jag är väldigt nöjd med hur lektionerna gick.
Men på vägen hem så förbyttes min sinnestämning från en glad och trevlig tränare till en man som heter Ove… Vid Sillekrog så trängde sig en Fläskig BMW förbi när jag väntade på att komma fram till bensinpumpen..
Jag klev ur, gick fram, knackade på rutan och sa: ställ dig sist i kön eller jag går bort och hämtar 3 liter koncentrerad spolarvätska som jag häller över dig när du tankar din onödigt dyra bil, och ja, jag är avundsjuk, men inte när jag hällt spolarvätska över dig!!!
Han funderade en stund innan han startade bilen och ställde sig längst bak.
Mycket nöjd tankade jag, gick in i butiken och handlade. När jag kom ut så gick jag fram till BMW-mannen, knackade på rutan, han drog ner den och tittade rakt fram när jag sa: bra beslut! Du är nog egentligen bra så här har du en påse Polly!(som jag slängde lite nonchalant i hans knä, var väldigt nöjd med just det!)
Resterande resa hem hade jag en lite härlig känsla över att jag faktiskt hade rätt.
#outfluenser
#iblandblirdeträtt
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här