En häst som inte är rädd för något

Ulf Johansson – outfluencer | 8/12 - 2021

Min Gotsie är en väldigt speciell individ. Jag har nog aldrig träffat på en häst som är så trygg i sig själv. Och hon är inte rädd för något. Vi hade en ilsken svan vid kärret man rider förbi. Den stod på ridvägen och fällde ut vingarna och väste… alla hästar blev livrädda och fick gå omvägar, men inte Gotsie… Hon skrittade rakt på svanen som välte ner i kärret och var mycket upprörd. Gotsie tittade på honom som om hon sa: kom igen då svanjävel! Ett steg upp på ridstigen och simfötterna är tomma! Sån är hon.
Men som jag skrivit förut älskar hon små barn med hjälm. En dag när jag kom in i stallet så hade hon sitt huvud nedstoppat i en flock små barn med hjälm som stod och pillade på hennes huvud medan hon blundade. Ett av barnen vände sig om mot mig och sa: Är det din häst?
Ja? Svarade jag
Hur lång är hon?
Det var en jävligt knivig fråga…
Menar du hög? Frågade jag
Det är ju samma sak! Svarade den kavata lille hjälmbäraren.
Hon är 186 cm! Svarade jag
Ett imponerat sus gick genom flocken av små ryttare.
Lite mallig gick jag vidare till sadelkammaren.
Med all rätt, Gotsie är en underbar häst, klart man blir mallig!
Och så har hon ju de öronen och den blicken, vem smälter inte för spetsade öron och rådjursblick?
Jag gör det, varje dag…
Det är livskvalitet för mig.
#outfluenser
#hästarsomstjälenshjärta
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här