En hektisk dag, men på många sätt helt underbar!

Ulf Johansson – outfluencer | 7/10 - 2021

Stack tidigt till Rimbo för att hämta Rianna, 4-åringen jag blivit kär i, hon gick på släpet, men hon var orolig så jag ville inte köra henne hela vägen till Ryttis när hon skulle åka släp för första gången så Katarina körde ner henne på em med en buss. (När Anna Fagrell berättade, när vi satt och pratade på läktaren, att hon kunde tagit med henne, hon bor ju några minuter därifrån, så ville jag slå mig själv… hårt…)
Hämtade upp Linn på vägen tillbaka och hoppade sedan Bigge för Sylve, det gick bra, men han har ställt om från rusa till vänta, snabbare än jag har gjort! Men det kändes bra! Linn tog hand om och red Gotsie och det såg väldigt bra ut!
När Rianna kom så tog jag ut henne i ridhuset där det var 2 lektioner och en longering, lite spänd i början innan hon började sväva, alltså, vad fan! Det är nästan så man förstår att folk kan bli religiösa! När vi var klara då åkte vi ut till Väsby, hämtade hundarna och ekiperade Linn med stövlar och ridbyxor, hon är på G! Släppte av henne hemma hos henne och åkte hem, gick ner på Bluesbaren och lyssnade på ett gäng grånande pantrar! Så bra.. nu sitter jag på Replik och summerar dagen och kan bara säga: top notch! Hela dagen! Har hängt med folk jag gillar, en glad dotter och får avsluta på mina favoritbarer där jag är lika välkommen trots att jag dricker vatten, vem vill inte byta med mig?
#outfluenser
#enbradag
#mustangsaddlery Visa mindre

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här