En kadrilj med Pippikläder?

Ulf Johansson – outfluencer | 2/7 - 2021

Sista passet på morgonen och Gotsie kändes fin.
Det har varit en fantastisk vecka med grymt bra träning för Sylve, otroligt god mat och trevligt umgänge.
Det enda som saknades var ju avslutningen på ridläger, med uppvisning för anhöriga, diplom och tårta. Hade ju tänkt mig en kadrilj där jag hade Pippikläder med peruk och mina vapendragare under veckan,Malin Sköld och John Österdahl kunde vara Tommy och Annika! Det svåraste hade väl varit att fixa något djur istället för den lille apjäveln som Pippi hade på axeln..
Men det var det enda som jag kunde anmärka på, I övrigt var det några helt perfekta dagar och jag hoppas att Gotsies rullningsattacker försvinner nu när vi lämnat ön.
Vi kommer tillbaka!
#outfluenser
#lundsalle

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här