En liten hund som aldrig gör fel

Ulf Johansson – outfluencer | 25/3 - 2021
Essie är en rolig liten fan.
Roxie är väldigt mån om att inte göra fel och när det händer så blir hon väldigt undfallande och ber om ursäkt. Det gör inte Essie…
Även det om hon blir påkommen så kör hon”äh jag bara skojade!”
Som i morse. Jag har en fluffig kudde i mitt vinbudarfynd till fåtölj som hon smyger upp och lägger sig på. När jag går förbi så sover hon räv och jag ser att hon har koll på mig. När jag stannar och harklar mig så tittar hon upp förvånat som: Oj! Får jag inte sova här? När jag står tyst kvar med en rottweiler bredvid mig som skäms å hennes vägnar, så kör hon sötgrejen, kråmar sig och viftar på ben och svans, som att hon säger: Åhh, jag bara hamnade här! Klia mig!
När inte det går hem kör hon sitt sista drag: förbannadgrejen: vad fan gnäller du för!? Gubbdjävel! Allt det här är ju mitt! Du ska fan vara glad att du får bo här! Sopa..
Roxie och jag retirerar till köket och när vi ska åka och hon får kopplet på sig så blir man behandlad som luft..
Den lille fan har eller gör aldrig fel…

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här