En liten inblick i mitt glamorösa liv!

Ulf Johansson – outfluencer | 11/4 - 2021

Gick upp tidigt för att åka till Östersund där jag skulle ha kurs. Till frukost la jag ut om terrängkurs 1-2 maj och nu på kvällen är den nästan full! Roligt! Jag kan vägen nu, känns som Matfors är vid Sollentuna ungefär. Jag löser Melodikrysset, pratar med Clara, hör av Linn, ringer lite och tänker en hel del, och vips! Så är man framme! Träningarna har gått bra och nu sitter jag och beundrar utsikten från mitt fönster, Östersund är verkligen enastående vackert!
Lyckades få med mig en kycklingsallad från en pizzeria, och när jag öppnade locket så såg jag bara en jävla massa bananskivor… Vad fan är det för blandning? Som att ha remouladsås på våfflorna? Jaja, åt upp bananskivorna, hällde på blue cheesedressingen och åt upp… man måste ju överleva… Men det finns positiva saker med min hotellkväll! Mitt rum är extrautrustat med fön och vattenkokare! Så lite senare, när jag känner mig lite Wild and crazy, så ska jag koka pulverkaffe och föna mig! Och inte på ngt mesigt vis, jag ska ta dubbel dos pulverkaffe och föna utav helvete! Är det lördag så är det!
Här fick ni en liten inblick i mitt glamorösa liv!
#outfluenser
#levalivet

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här