En pappa gav mig en låda lördagsgodis!

Ulf Johansson – outfluencer | 26/4 - 2021
Tidig morgon i Östersund med träningar. Det är verkligen roligt när man ser att eleverna jobbar vidare mellan träningarna och utvecklas! Sedan iväg ner mot Timrå. På vägen så finns många restauranger i orterna man åker igenom och man slås av hur internationellt utbudet är! Italienskt och asiatiskt!(pizza och thaimat). Jag valde bort dessa kulinariska upplevelser mot att stanna i Nedansjö, denna diamant i pärlbandet av vackra orter, Bräcke, Fränsta,Stöde mfl. mellan Östersund och Sundsvall! Men Restaurangen var stängd, och den såg ut att ha varit det ett tag. Det var jävligt synd för den har en fantastisk uteservering!
I Timrå så hade jag terrängträning med tappra ryttare mellan snödrivorna. Men det är sandmarker så underlaget var bra. Och av en pappa fick jag en låda lördagsgodis! Han hade läst om min traumatiska hotellvistelse här sist, utan roomservice och med några fortplantningsexperter i rummet bredvid som höll mig vaken hela natten. Det finns bra folk!
När jag bokade nu så bad jag om ett rum där jag slapp höra grannrummets avelsarbete, och jag fick ett jättefint hörnrum!
Tacka vet jag hotell Baltic!
Kommer inte att konsumera hela lådan med lördagsgodis, för den är doserad i Norrländska mått, men en liten stänkare får det nog bli som nattfösare!
Sedan blir det sängen i mitt tysta hörnrum, det blir en tidig morgon med jobb innan jag drar mig hemåt.

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här