En sjuhelvetes bra dag

Ulf Johansson – outfluencer | 26/4 - 2022

Tidig morgon på K1, för att börja jobba med ett nytt gäng soldater som ska hjälpa till med hästarnas utbildning. Vi jobbade mycket med grunderna, övergångar, halt-ryggning och att jobba med galopp över bommar. Avslutningsvis fick hästarna gå ner i lilla vattenhindret, på fredag blir det kanske det stora. På torsdag fortsätter vi, men det här är så roligt så jag vill jobba alla dagar!
När jag slutat så körde jag i ilfart till stallet, och hann precis i tid för att lämna över hästarna till Paulo Bastos som tömkör dem på måndagar. Färdigkörda fick de gå ut i solen och njuta igen, medan jag hastade ner till Stockholm igen för att köra en sändning med Carrot channel, vi skulle hålla på till 20.00 men slutade 20.30, det fanns mycket att diskutera! Så roligt! Och det här är lustigt, om det man gör är inspirerande, då blir man aldrig trött! Nu ska jag ta en löptur runt söder! Nej för fan, glöm det, jag tar en sängfösare på Replik innan jag går och lägger mig och njuter av att jag haft en sjuhelvetes bra dag!
#outfluenser
#dagarefterderbynäralltidbra
#mustangsaddlery
#sandaequestrian

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här