En sorgens dag

Ulf Johansson – outfluencer | 23/10 - 2021

Det är en sorgens dag..
När jag kom till stallets sprack blixtlåset på mina gamla stövlar. Jaja, tänkte jag, jag lämnar in dem till Isak när jag ridit! Väl hos Isak så kunde han konstatera det oundvikliga, mina favoritstövlar gick inte att rädda.. och när inte Isak kan göra mer, då är det jävlar i min själ slut. Chockartat tog jag emot beskedet, satte på mig de nyare stövlarna som han lagat, bad honom slänga de gamla, för jag klararinte det själv känslomässigt. Gick ut på gatan och tittade på mina nyare stövlar som jag hade på mig och tänkte: nu är det bara ni och jag…
Ringde sedan Johanna på Amazona Sueca som beklagade sorgen samtidigt som jag anade att hon log med tanke på att jag skulle beställa ett par nya.
Det här stövlarna kan man få i alla möjliga färgkombinationer och jag slog till med att beställa.. ett par likadana! modigt…
När jag kom tillbaka till stallet så kände jag hur dragkedjan på de här stövlarna släppte.. fan..bara sätta sig i bilen och åka till Isak igen. Men han fixade stöveln på en gång, så nu kanske jag äntligen kan få lunch innan jag fortsätter att rida!
Ibland får man bita ihop.
#outfluenser
#vardagsbekymmer
#mustangsaddlery
#amazonasueca
#isaksskomakeri Visa mindre

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här