Gotsie Ulf Johansson

En sur jävel som ska gnälla på att hästar skiter?

Ulf Johansson – outfluencer | 8/1 - 2021
Nu är jag klar med min spellista! Den är väldigt mycket jag. De låtar jag har med älskar jag verkligen, har plockat bort några som under vinpåverkan har varit jättebra men så tråkiga dagen efter… Nej fan! Nu är den klar! Mitt nationalepos!
.
Har en så trevlig kväll med mina inneboende Cajsa och Sofia, vi diskuterar hur man dömer folk innan man gett dem en chans, och jag har ett exempel från idag: en äldre man stog och tittade strängt när jag kom och skrittade, fan tänkte jag, en sur jävel som ska gnälla på att hästar skiter..
Hörru! Sa han glatt, har hästen något halkskydd?
Ja! Svarade jag, de har broddar!
Hur då? Undrade han.
Man gängar på dem! Svarade jag. Han vinkade och tackade. En härlig människa som blev missförstådd först.. av mig..
Jag skäms.
Sinnestämning: Är ju så glad att jag får hänga med tjejerna! Så trevligt!

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här