Åkte till fel flygplats!

Ulf Johansson – outfluencer | 5/12 - 2021

Klev upp tidigt för att ta flyget till Östersund för träningar. Åkte ut till Bromma för att hinna ta en frukost och läsa tidningen i lugn och ro innan. När jag checkar in med mitt digitala boardingkort så lyser det rött, även andra gången… tittar på det och ser att det står Arlanda… helvete… Rusar ut till bilen och drar till Arlanda, parkerar,springer in och hamnar i en enorm kö vid säkerhetskontrollen. Minutrarna tickar iväg… när det är min tur tas min väska åt sidan, jag packade i min träningsväska för att ha den som handbagage och så klart låg det schampon och duschkrämer i botten av den, fick en föreläsning om att jag gjort fel, och jag svarade att jag inte hade tid att lyssna och att han bara skulle slänga det som jag inte fick ta med mig. Det skulle du gjort själv innan, svarade han.
Lite svårt, när jag inte visste eller hur? Jag håller på att missa mitt flyg! Släng det!
Kom till slut in och självklart var gaten längst bort, så jag sprang genom terminalen och hann fram.
Hann köpa en torr fralla och 2 små juiceflaskor för 173kr, som hittat!
Vilken jävla start på dagen…
Men jag hann!
#outfluenser
#chockstart
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här