En vecka kvar till muck!

Ulf Johansson – outfluencer | 11/6 - 2022

Det är 1 vecka till muck för de värnpliktiga på K1.
Minns själv när det var 1 vecka kvar till muck i Kiruna. Det var galet! Vi stängde ställen innan de öppnade och blev utkastade innan vi kommit in! (The older i get, the better i was..)
Men det är nya tider nu, det vi gjorde då är ju definitivt inte okej idag,så vad hände på K1 idag?
Jo, en mäktig trupp på 24 ekipage red ut över Gärdet, fram till Djurgårdsbrunn, ställde upp på ett långt led, satt av, och sprang och köpte glass!😳
Nu häcklar jag lite, det var en jävligt trevlig tur, och jag är säker på att mucken kommer firas ordentligt, och det är de värda! Många hade knappt varit i kontakt med hästar innan inryckning och har nu ridit högvakten ett antal ggr, imponerande!
När jag var klar på Livdragonerna så gick jag ner till Ryttis och hjälpte Hanna som rider Gotsie åt mig nu, efter det gick jag till Fältan och klippte mig (En av frisörerna trodde att hennes son glömt sin rygga, men jag sa att det var min, hon tittade konstigt men jag orkade inte förklara.) tillbaka i stallet fick Gotsie gå ut en stund till,innan det var dags för herr Johansson att börja sin vandring genom den stora staden hem till Söders höjder. Och med trasiga armbågar och en hälspricka djup som marianergraven så skulle man kunna tro att han var låg och sliten.. men inte alls! Han var så stolt och glad över sin nya ryggsäck med en gul kanin på.
Nu ska jag packa om den för morgondagens äventyr!tänkte han medan han trampade på framåt som en grävling.
Nu kanske det är dags att dra ner på medicineringen…
#outfluenser
#muck
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här