Erkänn, nog fan har ni sett ett babianhuvud i en medaljongtapet?

Ulf Johansson – outfluencer | 25/3 - 2022

Har ni tänkt på att man kan se figurer i vardagliga ting?
Som den här latten. I den ser jag en Panda som blundar med ena ögat. Har också kunnat se babianer i grovkökstapeter. En vit tapet med röda och blå medaljonger som ser ut som babianhuvuden. Kom en gång in på en toalett med den tapeten på väggarna och kände mig jävligt iakttagen från alla håll. Har också kunnat gå på en promenad med någon och sagt: ser du molnet? Det ser ut som en kanin! För att sedan se på min promenadkamrat som stirrar upp i himlen, med halvöppen mun och undrar om jag går på droger… men erkänn, nog fan har ni sett ett babianhuvud i en medaljongtapet?
#outfluenser
#babianerpåväggen
#mustangsaddlery Visa mindre

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här