Ett foto som är dagens rebus!

Ulf Johansson – outfluencer | 24/4 - 2022

Har haft en dag i stallet, men den började med frukost på Sophies, där de sa: det vanliga?
Älskar sådant!
Men efter det så åkte jag till stallet, och väl där tog jag ett foto som är dagens rebus! Rätt svar finns i slutet av inlägget.
Hästarna känns oförskämt bra, Men jag måste komma ihåg att ta dem i rätt ordning. Nu red jag Rianna först, och då är det som att ha kört Ferrari för att sedan hoppa in i en Volvo BM traktor. Lite taskigt mot Gotsie, inget ont mot henne, men det är så det känns. Nu ska jag till La Olita och äta lite innan det blir tidig kväll!
Rätt svar på rebus: skitunge.
#outfluenser
#gladahästar
#mustangsaddlery
#sandaequestrian

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här