Ett nytt projekt är på gång!

Ulf Johansson – outfluencer | 29/10 - 2020
Gotsies återhämtning efter skadan går väldigt bra, hon är ju en hårding så det är lätt att gå lite för fort fram, men nu ska jag öka på träningsdosen lite och börja hoppa lite gymnastikövningar. Hon har iallafall inte tappat arbetsviljan, och jag känner att min balans och mitt sätt att påverka henne, mitt tålamod, har blivit avsevärt mycket bättre på kort tid, koständring och hård fysträning dagligen har gjort nytta.
.
Jag tror vi fixar att komma tillbaka, planen är att ge henne bästa förutsättningar för att prestera genom att jag ska vara mer vältränad och mer noggrann med kosten än jag någonsin varit! Går det så går det.
.
När jag kom hem låg 2 ex av min bok i ett kuvert i hallen. Gisela på förbundet var snäll och skickade dem till mig. Andra upplagan är slutsåld och nu ska förbundet webb-basera sitt material, så någon tredje upplaga blir inte upptryckt, lite synd, tycker lite partiskt att det är en bra bok och den enda i sitt slag, men allt har sin tid.
Men ett nytt projekt är på gång! Men det ska göras privat den här gången ihop med en god vän med specialkunskaper i kampsport och fysträning.
Min träning och kosthållning nu, är en del av det projektet!
.
Men dagens viktigaste händelse är att Essie fyller 5 år!
.
Vädret håller vintern stången.
Sinnestämning: Många bollar i luften nu.

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här