Svart

Ett veritabelt påhopp

Ulf Johansson – outfluencer | 5/1 - 2021
Ett svar på ett veritabelt påhopp.
Jag sliter rätt hårt för att få mitt liv att gå runt. Jag är ju lite nördig med att träna hårt, äta rätt, träna min häst. Dessutom så vill jag vara en bra Pappa, en bra partner och medmänniska. Om jag kan klara av det så är jag rätt nöjd! Jag gör vad jag kan för att engagera mig i vänner och människor som har det kämpigt, har samtal ofta med ett par barndomsvänner med drogproblem. Därför gör det extra ont att få reda på att det skrivits om att jag är drogliberal och att jag är ett dåligt föredöme för unga ryttare när jag skriver mina texter,och att Ridenews borde ha bättre omdöme än att publicera det jag skriver,och namnger mig som bloggare. Låt mig få förklara för dig och ditt anhang en sak. Att jag skriver att min häst var som påskharen på kokain under hennes första hoppträning på ett halvår betyder inte att jag är drogliberal, att en figur i min adventskalender rökte gräs betyder inte att jag är ett dåligt föredöme, adventskalendern är på låtsas och driver med alla företeelser.. Vart tog ironin vägen?
De som känner mig vet att jag är så långt ifrån drogliberal som man kan komma, fråga mina döttrar…
Jag viker aldrig ner mig när det kommer till att hjälpa mina vänner med problem, så jag tycker faktiskt att det här var jävligt orättvist.
Och som en parentes, Ridenews har fått tillåtelse att publicera det jag skriver, gratis.. Ni kan säkert få dem att sluta att publicera det jag skriver, men det skiter jag faktiskt högaktningsfullt i!
Jag är en fri själ, och ni är jävligt tråkiga.

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här