Fantastisk tävling i Gärds

Ulf Johansson – outfluencer | 21/4 - 2021

Vaknade tidigt, faktiskt pigg och hoppade upp ur sängen, här skulle det bli arbetsfrukost!
Fixade till en nyttig frukost, plockade fram datorn och alla papper för att jobba. Mitt goda morgonhumör blev sämre och sämre ju längre jag stirrade på den laggande skärmen… till slut gav jag upp och gjorde jobbet på telefonen, det gick ju det med, men jag var fortfarande sur över att min bild av hur en arbetsfrukost ska vara, var förstörd… det ska fan vara riktig dator, papper och en kopp kaffe!
Vardagen är tillbaka och med den träningen. Det finns mycket att förbättra på alla plan så det är bara att köra på. Tänker på helgen som var och vilken fantastisk tävling det var i Gärds, välorganiserat, trevligt bemötande och otroligt fina banor! Jag tror på vår sport.
R&B Eventer som anordnar unghästchampionat och jobbar hårt för att stötta sporten har gett ut en jättefin årsbok om fältävlansåret som såldes på plats, köp den! Mycket bra läsning med tips och råd från många av våra toppryttare, själv är jag med och ger matlagningsråd och kliar en katt!
Alltid något! Mitt mål är att nästa år komma med i boken som ryttare istället för kattkliande kock, men vad fan, det är ju bara att börja prestera på tävlingsbanan! Man får göra ett försök iallafall!
Men inte idag, idag blir det en skön skritt i skogen.
#outfluenser
#gärdsfälttävlan
#rbeventer

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här