Färdig med en mastodonthelg

Ulf Johansson – outfluencer | 26/4 - 2021

Sitter i bilen och funderar. Är imponerad av hur ambitiösa ryttare det finns runtom i landet. Att tävla och bo norrut innebär långa resor, kortare utomhussäsong, jobbigare klimat, men fan, det skiter folk i! De tränar och jobbar på, bilden är rätt bra, så fort snön försvinner så löser man terrängträning. En elev åkte 20 mil för att rida ett pass, enkel resa! Det är häftigt! Och roligt att få träna så ambitiösa elever. Får höra ibland att jag sliter ut mig, och det ligger en del sanning i det. Det sliter på en att jobba i kalla ridhus och köra långa sträckor kors och tvärs i landet, på ett halvår har jag kört över 4500 mil. Men det är också ett inspirerande och roligt arbete! Och om jag ska tävla några år till så vill det till att jag kan fortsätta att jobba hårt. Men är det värt det? Där kan jag svara: värt varenda sekund! Fick en bild på Gotsie skickat till mig av Stella Flordal
som tar hand om henne i helgen. Gotsie är den härligaste teammate man kan ha! Modig, klok och lojal, en häst som är omöjlig att inte älska. Att få göra ett sista försök med henne är det bästa jag kan tänka mig.
Så slitet är inte så slitigt, för mitt jobb är väldigt givande, och ändamålet för slitet är så fantastiskt roligt! Det kommer bli många fler mil på vägarna, men det är värt varenda mil!
#outfluenser
#roadtrip

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här