Fick en Ferdinandslick i ansiktet

Ulf Johansson – outfluencer | 19/5 - 2022

Har haft en trevlig dag på jobbet!
På morgonen red vi ut 6 av unghästarna på Djurgården i den varma sommarmorgonen. Jag red Husar, en väldigt trevlig häst att rida, social och snäll i stallet. Så efter avslutad ridtur så fick jag en Ferdinandslick i ansiktet!
De 2 H-hästarna som kommit nyligen får fortsätta att på ett trevligt sätt miljöanpassas. Idag lite jobb i kuperad terräng för att sedan plaska i vattengraven.
Gotsie red jag till fisksjöäng och arbetade henne där.
Nu börjar tiden då livet med häst är som bäst!
Jag var faktiskt på väldigt gott humör när jag körde in bilen i biltvätten, en sådan där som bilen rullar fram i! Självklart blev det stopp när jag var mitt i..
Precis när jag drog ner rutan för att titta bakåt så gick den igång igen, jag fick en smaskig smäll av borsten i ansiktet men fick upp rutan snabbt… man får väl se det som att Husars Ferdinandslick blev borttvättad…
#outfluenser
#enbradagpåjoppet
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här