Fick jag en hjärnskada av Covid?

Ulf Johansson – outfluencer | 27/2 - 2022

Klev upp tidigt och kom ut i en onödigt vacker vintermorgon i Åre. Bodde på Karolinen vilket var väldigt trevligt! Efter lektionerna åkte jag vidare ner till Timrå. Stannade på McDonalds för att slänga i mig lite mat, på vägen ut motade jag bort ett par Volvoraggare från handikappsparkeringen, som svarade att de bara skulle in en stund..
Ok sa jag, men då kan du stå i nästa ruta som inte är handikapparkering!
Men orka flytta! Stönade han
Jo det gör du, sa jag, nu…
Han stönade och flyttade bilen till nästa ruta.
Tack! Sa jag när han klev ur, och hörde när jag vände mig om att han sa: vilken jobbig jävel…
Jag stannade till, blundade, och tänkte: Ulf Åke Johansson, du är 57 år.. gå till bilen och låt blöjraggarna vara!
Jag suckade, åkte vidare och hade mina lektioner. När jag sedan kom fram till hotellet så upptäckte jag att min väska ligger kvar på läktaren i Åre… men vad fan… varför jobbar alltid min hjärna emot mig??
Jag checkade in, gick ner till restaurangen och fick ett bord. Efter en kvart så gick jag fram och frågade om jag skulle laga till min mat själv? Är det bara att gå in i köket?
Fick en meny direkt och nu sitter jag med ett glas vin och väntar på min mat och tänker: fick jag en hjärnskada av Covid?
Fan vet.
#outfluenser
#uppförsbacke
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här