Första terrängträningen för året!

Ulf Johansson – outfluencer | 6/5 - 2022

Efter att ha ridit hästarna så åkte jag för att ha min första terrängträning för året! När jag kom fram så gick det 50 tackor och 100 lamm på terrängbanan!
Lamm är ju jävligt söta.. har faktiskt varit delägare i ett får för länge sedan, Barbro hette hon. Hon fick ett lamm som döptes till Lill-Babs som hängde med i stallet som en hund. Min schäfer Nardo höll sig på behörigt avstånd från henne efter att hon försökt dia honom.
Träningen gick bra. De som gjorde premiär fick ett igångsättningspass medan de som varit ute en del fick andra uppgifter. Väl hemma så gick jag ner på bluesbaren för att äta och lyssna på min favoritartist där. Vet inte vad han heter men han är grym och jäättegammal, jag tror att han uppfann bluesen.
Efter det ska jag till Replik och ta ett glas vin med en granne som har börjat skriva på en bok som han påstår kommer att bli en bestseller, en riktig kioskvältare!
En deckare som utspelar sig på söder…..
Behövs den? Har jag frågat
Om den behövs??? Folk kommer att älska den! Svarade han
Jag är skeptisk…
Sedan blir det sängen, det blir en tidig morgon för att fortsätta att jobba med den beridna högvakten. Och för det har jag inga problem att studsa upp i ottan!
#outfluenser
#terrängpremiär
#mustangsaddlery
#sandaequestrian

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här