Från måndag blir det ingen mer alkohol

Ulf Johansson – outfluencer | 5/9 - 2021

Såg Sverige-Spanien på Dovas. Egentligen var det väl bara jag som var intresserad, resten satt och söp. Har bestämt mig för några dagar sedan att från och med Måndag så blir det ingen mer alkohol. Jag känner att i det skedet jag är i livet så dricker jag för mycket. Inte så att jag är en alkoholist men jag dricker ofta, okynnesdricker… och jag avskyr den jag blir när jag dricker för mycket. Och det har förstört mycket genom åren..
Har börjat läsa mycket sista månaden och när jag var in på Akademibokhandeln och valde ut 2 böcker, som jag såg fram emot att läsa, så betalade jag dem och tänkte: vad fan, det är 2 öl! Men här har jag bestående upplevelser! Jag känner att nu räcker det. Det kostar för mycket, på olika plan. Jag har inget behov av det, jag ska bli en bättre människa och köpa böcker för pengarna!
Och på måndag så börjar även min väg tillbaka till tävlingsbanan, jag börjar min diet med hjälp av Peter Lööf, och hårdare träning för att vara beredd om Gotsie är ok!
#outfluenser
#dagsattskärpauppsig
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här