Går omkring och luktar norrsken

Ulf Johansson – outfluencer | 18/5 - 2021

Jag har ju börjat bli lite mån om mitt yttre. Det började med att jag blev övertalad att smörja in ansiktet, ngt jag utvecklat och använder anti-age cream. Smörjer in mig ett par gånger om dagen men har inte sett några tecken på att några år ska försvinna. Men vem vet? Plötsligt smäller det till och man blir lika gammal som sin mentala ålder, någonstans mellan 10 och 15. Sedan har jag ju börjat gå till en barberare! Och nu har jag införskaffat en produkt från Barnängen Man..(Barnängen kan aldrig klinga manligt..) en allt i ettprodukt som luktar norrsken! Köpte den på Rusta när jag handlade silvertejp. Har ju sett norrsken men aldrig känt lukten, det är ju så långt bort. Men Barnängens produktutvecklare har tydligen kommit så nära så att de har kunnat återskapa doften och nu går jag omkring och luktar norrsken! Fantastiskt.
Så nu mer har jag en frisyr, är slät och kladdig i ansiktet och luktar norrsken, och vill ni veta hur det luktar så kan ni bara gå förbi mig och sniffa lite! Får hoppas att jag är bra i magen den dagen så ni inte förväxlar norrskenslukten med lukten från en pappersmassafabrik.
Nästa steg är handcreme, men det får bli när jag slutat rida, tyglarna är ju omöjliga att hålla i med kladdiga händer.
Man måste sätta en gräns för fåfängan.
#outfluenser
#somattlackaomengammalrostigvolvo

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här