Glad att jag har en Rottweiler…. Och en Chihuahua!

Ulf Johansson – outfluencer | 28/8 - 2021

En dag som varit bra och som man kämpat sig igenom. Min rygg är fan inte vad den borde vara, jag kände det när jag hoppade Baloubeat, när han tryckte till så högg det. Hämtade sedan upp Linn och hennes vänner från Åre för att åka till Myrornas och titta på begagnade köksstolar. Vi hittade ett par roliga hopparuntsaker som vi givetvis måste prova… här ser ni bilden sekunden innan fallet… ingen bra övning för en dålig rygg. Fan..
Men väl hemma gick jag ner till Replik och för att ta ett glas vin när jag läser vidare på min fyndbok från Danderyds Sjukhus.
Den är riktigt bra! Ska snart gå hem för att ta ut hundarna på sista turen innan jag går och lägger mig. Noterar att Hornsgatan är en hård miljö. Ambulanser och polispiketer i skytteltrafik och kriminella gäng som öppet, som påfåglar, visar upp sin vidrigt förtjänade rikedom med sina fruktansvärt dyra bilar och exklusiva kläder, klockor och guldkedjor,med civilare som bevakar dem på lite avstånd. Jaja, ska nog läsa ut min bok och inte lägga mig i.
Men det är fan att ett rikt land som Sverige inte ska kunna ha resurser till att låta vanligt folk ska få känna sig trygga.
Jag är glad att jag har en Rottweiler…. Och en Chihuahua!
#outfluenser
#hatardekriminellagängen
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här