Gotsie är glad, stark och väldigt fin på kombinationer igen

Ulf Johansson – outfluencer | 1/3 - 2021
Har haft en 2-dagars träningshelg för Sylve som varit fantastiskt bra! Igår mycket lydnad på Ryttarstadion och idag banor på Lindestams i Bålsta. Gotsie känns otroligt fin nu när vi hoppar lite större banor igen och jag tycker att jag lyckades vara i balans på ett bra sätt, men det går ju alltid att utveckla. Det jag är gladast över är att Gotsie är glad, stark och väldigt fin på kombinationer igen! Nu känns det rätt att jag inte körde på förra året när det inte kändes bra. Nu längtar jag till säsongen, om den nu blir av, Gotsie är redo!
Vädret är lika bra som mitt humör som peakar i Februari! Har aldrig hänt förut…

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här