Gotsie – en primadonna som får mat i tre (3!) krubbor

Ulf Johansson – outfluencer | 27/12 - 2020
Gotsie är svårfödd. Eller rättare sagt, hon är en jävla primadonna. Ni vet, när man är på restaurang och någon börjar rynka på näsan redan när de läser menyn, behandlar serveringspersonalen som luft, och säger att det är kork i vinet fast flaskan har skruvkork…. en sådan är hon. Och fan vad jag har klurat. Jag är ingen novis på området, men hon är fan svår! Jag sliter som Gordon Ramsey för att det ska behaga finsmakaren. Ofta har jag fått en blick som säger: ta ut det här, jag vill prata med hovmästaren!
Men nu tror jag att jag har hittat en lösning som Gotsie accepterar! Höet i nät, då äter hon upp allt, mycket har annars bara trampats runt. Jag blandar inte de olika fodersorterna, hon får mat i 3(!) krubbor, och diskar krubborna rena varje dag, och hon äter faktiskt upp buffén jag ställer fram!
Just nu iallafall…
Nu vet jag att en massa besserwissrar ska tala om för mig vad jag gör fel, ett tips till er! Gör inte det, för jag skiter i vad ni tycker, det här funkar. Ridsporten är ju full av nätbaserade världsmästare som så fort de får chansen ska trycka till folk när de lägger ut saker om sina hästar, tro mig, de är många! Och väldigt, väldigt…. små människor.
Nu tar jag kväll, Gotsies restaurang öppnar imorgon igen!

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här