Gotsie fick komma hem idag!

Ulf Johansson – outfluencer | 20/8 - 2020
Gotsie fick komma hem idag! I morse kopplade de bort hängmattan och kunde efter röntgen konstatera att de inte finns någon anledning att stå kvar! Ett sådant skönt besked! Visst, det hade varit ok att ha henne som avelssto, men alldeles för tidigt. Varken hon eller jag är färdiga på tävlingsbanan och nu kan vi komma ut i vår igen, nu blir det rehab och en lång igångsättning inför en comeback i vår. Jag ska också rehaba, jag fick ryggskott igår när jag skulle resa mig från solbädden i båten. Min praotid som influencer har fått min hjärna att dega ihop och min kropp att mjukna, tänk vad som hade hänt om jag fortsatt! Imorgon mönstrar jag av båten och gör min sista praodag som influencer, det ska bli skönt att komma tillbaka till verkligheten men båtlivet kommer jag att sakna!
Vädret är som AIK:s nyförvärv, lovande!
Sinnestämning: ryggskott får en att påminnas om att man har en ryggrad, ett konstaterande som gör jävligt ont!

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här