Gotsie flyttar in till stan igen

Ulf Johansson – outfluencer | 13/5 - 2022

Tog en lång promenad på morgonen i väntan på att bilen skulle bli färdig på Meckorock. Stockholm är en fin stad att promenera i! Dessutom fick jag träffa den 10 veckor gamla dvärgtaxen Sture den store!
När bilen var klar åkte jag ut till stallet och red Gotsie. Det är sista dygnet för henne innan vi flyttar in till stan igen, tyvärr. Men situationen är ohållbar, jag jobbar väldigt mycket och hinner inte göra ett bra jobb med henne när jag har 2 timmars restid till och från stallet. Dessutom så kostar det mig väldigt mycket mer nu när dieselpriset är som det är. Nu kan jag istället ställa bilen flera gånger i veckan. Lösdriften har varit guld för Gotsie, men hon har alltid trivts bra på Ryttarstadion också, och nu kan jag träna mer effektivt och stressa mindre.
Jag har en plan framåt, både för henne och för mig, samtidigt som jag kan ta det lite lugnare.
Det här kommer bli bra.
#outfluenser
#sakerförändras
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här