Gotsie har fått tillbaka självförtroendet

Ulf Johansson – outfluencer | 18/2 - 2021

Fick lite oväntat besök igår när Linn kom ner från Åre några dagar! Vi hängde med Gotsie, käkade lunch och fikade, åt semla.. eller jag åt semla, Linn är nötallergiker.. jag sa till henne att det är synd att du är allergisk, för semla är jävligt gott! Men den lilla torra kakan hon åt såg ju också.. nej, lämnar det.
Hoppade för Sylve i morse och jag är riktigt nöjd. Gotsie har fått tillbaka självförtroendet och hoppar bättre än förr! Väldigt bra övningar som får henne att utvecklas och nu känner jag mig trygg med hoppningen inför säsongen.
Lunch och fika på Söder med Linn, innan vi gjorde slag i saken och köpte de där hattarna på Örnqvists herrmode som vi tittat på länge. Linn passar verkligen i hatt medans jag såg ut som en nerdekad kusin till Rocky Balboa, men nu har jag något att ha på huvudet när jag kör bil!
Kul att ha Linn hemma några dagar, man saknar de små liven!
Sinnestämning: smälter in mer och mer i Södermiljöer…
#outfluenser
#gubbeihatt

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här