Rianna – som en korsning av Zlatan och Grynet!

Ulf Johansson – outfluencer | 11/2 - 2022

Hoppade Gotsie lite mer ordentligt idag och hon känns fin, bra tryck i sprången, noggrann och lagom laddad.
Annat är det med Rianna.
Nu när hon ska sättas igång som nybliven femåring så är hon lite jobbig. Inte sur eller dum,lite övertaggad och kaxig, lite som en korsning av en ung Zlatan och Grynet!(ni kommer ihåg: ta ingen skit!). Eller som de tuffa som stod i rökrutan på rasterna i högstadiet. Men hon var trevligare idag så nu vänder det. Hon är fortfarande världens charmigaste häst.
Imorgon blir det lite mer bomjobb innan jag drar till Östersund tidigt på Lördagsmorgonen för att ha kurs.
Om jag blir pensionär kommer jag att satsa stenhårt på boule: 3 klot, en handduk och en vattenflaska, det kommer min pension att räcka till. Och med den jobbvåren jag har i år så kan jag unna mig en handduk från Lexington, en vattenflaska från YSL och kloten har jag googlat! Obut ATX är värstingarna!
Sedan kan jag hänga över rullatorn, flina lite överlägset och fråga de andra om de köpt sina klot på macken?
Jag ska aldrig sluta att vara dryg.
#outfluenser
#manjobbarhårtförenfinframtid
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här