Gotsies rehab går bra!

Ulf Johansson – outfluencer | 30/8 - 2021

Har idag varit och hälsat på Gotsie och hennes rehab går bra! Det har gjorts tester och man kan inte se några förändringar efter det som hände, vilket är fantastiskt bra! Kvar är en sned mule och en lite hängande underläpp på vänster sida. Tina Svane ska nu börja jobba henne från backen och i December tar jag hem henne för att förbereda hennes comeback. Oddsen är helt plötsligt lite positiva! Man ska inte ropa hej, men hennes avelskarriär får vänta lite. Min stolta fina häst och jag ska göra ett sista försök! Hade annars tänkt ut Mr Vain som far till hennes föl. Hade till och med börjat att tänka på namn! Om det blev en hingst hade jag 3 alternativ: Vain Halen, Vain Gretsky eller John Vain. Skulle det bli ett sto hade hon fått heta Rödvain, för det tycker jag om att dricka! Men det får vänta ett tag till. Och jag är väldigt glad att jag har vänner som familjen Svane som ställer upp och hjälper mig!
#outfluenser
#varförinteköraettvarvtill
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här