Halkar nästan ur sadeln på grund av svett

Ulf Johansson – outfluencer | 10/7 - 2021

Den tropiska fuktigheten hänger kvar i luften. Hoppade lite idag ihop med min stallkompis Maria Häst Schröder och redan innan vi började hoppa så svettades jag ymnigt, tänker inte säga som en gris, för jag har inte sett en svettpärla på någon gris någonsin… har i och för sig inte sett så många grisar, men rätt många mänskliga grisar, och de svettas ju inte mer än andra… skit samma, redan när jag satt upp luktade jag brottarbralla och efter framridningen var min piquetröja blöt som Elvis Presleys kalsonger vid extranumret på en konsert i slutet av hans karriär. Men Gotsie hoppade starkt och bra. På ett lite influenceraktigt vis så visar jag bara stillbild. På filmen ser man hur jag nästan halkar ur sadeln när jag landar på grund av mitt enorma svettflöde,
Ja fan, idag var det varmt.
#outfluenser
#doftenavgymnastiksal

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här