Han är från Sjöbo, men tog stadslivet som en rutinerad trupphäst!

Ulf Johansson – outfluencer | 26/11 - 2022
Gick på bussen 06.20 tillsammans med flera andra resenärer med bistra ansiktsuttryck som tydde på att de inte var direkt överlyckliga över nuvarande vädersituation. Inte jag heller, dessutom så har jag varit febrig i ett par dagar så jag kände mig som en grävling, alltså en sådan som ligger i vägkanten…
Men den känslan försvinner när man kommer in genom grindarna på kavallerikasern! Här är det aktivitet, glada människor och fullt med hästar.
Unghästarna hoppade en serie idag och jag red jättehästen I1, kanske inte århundradets talang, men han gör alltid sitt bästa och är alltid glad!
Som avslutning på dagen så red jag ut vår nya häst G2. I sällskap med stabile och snälle Urifax så började vi i lugna kvarter och fortsatte och snuddade på lite mer trafikerade områden och sedan hem. Han kunde inte skött sig bättre! Han är från Sjöbo, men tog stadslivet som en rutinerad trupphäst! Då var han ändå lite spänd när vi red ut. I trafiken var han mjuk och följsam och noterade lastbilar utan att bli spänd. En riktigt fin häst som det ska bli roligt att jobba med, troligtvis är han färdig i vår för sin uppgift. Klockan är nu 14.50 och mörkret börjar att lägga sig….
Vintern är som en lång, lång Lars Norénpjäs…

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här