Han bars till sista vilan av en man med bister min, ridbyxor och skitig grön jacka

Ulf Johansson – outfluencer | 8/1 - 2021
Idag fredagen den 8:e januari 07.00 fick vår julgran fara till de eviga skogarna. Iklädd sopsäckar i sorgens färg bars han varsamt till den sista vilan av en man med bister min, ridbyxor och en skitig grön jacka. Begravningsprocessionen följde Hornsgatan mot återvinningen på Torkel Knutsons gata. Förbipasserande pendlare nickade vördnadsfullt mot den högt älskade granen och den lille stånkande mannen som bar den. Väl framme så fanns ingen uppsamlingsplats där… fan, tittar på nätet och konstaterar att den ska läggas åt andra hållet på Hornsgatan..
Lyfter upp den och börjar bära. Halvvägs till Mariatorget upptäcker den lille mannen att sopsäcken på toppen håller på att åka av. Han sätter ner granen och försöker kränga på den igen över motsträviga grenar. En brottningsmatch värdig Papphammar utbryter och slutar med att den lille mannen skriker: granjävel!! Så att förbipasserande tittar förskräckt på honom.
.
Till slut nådde han grankyrkogården där han lade ner granen försiktigt, tog ett par steg tillbaka, tänkte: nästa år så klär jag blomkrukan… och gick därifrån..
En dramatisk morgon på Hornsgatan.
.

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här