Han hade ju varit som en extrapappa

Ulf Johansson – outfluencer | 27/4 - 2021

Har gjort ett travjobb på Gotsie och tar en fika efteråt mot Ryttarbarens vägg. Solen skiner men det är kallt så det är inte riktigt på riktigt. Men mot väggen är det varmt!
Jag märker att pollensäsongen är igång för Gotsie har börjat hosta lite, som ett brev på posten varje vår. Dålig liknelse för relaterar man till Posten som den är nu så borde hostan inte dykt upp! Hörde på radion att Postnords VD har fått lönen höjd från runt 500 000 kr/mån till 700 000 kr/mån… i månaden!! Jag ska inte lägga någon energi på det, jag har nog med mitt.
Här utanför på bänken så fikade jag alltid med KG* så fort det var väder för det. Det kunde bli väldigt långa fikastunder med mycket historier och skratt. Det var en jävligt rolig tid som jag är glad att jag fått uppleva, och även att få ha tagit del av Kalles kunskap och erfarenheter när det gäller hästar. Saknaden var väldigt stor när han plötsligt gick bort, och jag måste erkänna att jag var lite vilsen i mitt ”hästeri” lång tid efteråt, han hade ju varit som en extrapappa genom åren.
Men nu när jag tänker tillbaka så är det bara positiva minnen och roliga händelser som dyker upp.
Jag har hittat nya vägar att jobba vidare på, utan att för den skull släppa de han lärde mig.
Människor försvinner ur ens liv då och då, men de behöver inte försvinna ur ens minne!
Och en fika med Kalle mot Ryttarbarens vägg hade varit jävligt trevligt nu, men det får vi ta igen om några år när jag kommer upp, eller ner.. eller var fan man nu hamnar!
#outfluenser
#vårfika

 

*KG Svensson, legendarisk hopptränare och mycket mer inom ridsporten

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här