Han var en jävel på att skälla och äta upp Mammas hörapparater

Ulf Johansson – outfluencer | 26/9 - 2021

Har avslutat helgen i Timrå där vi haft strålande sol och väldigt bra jobb av ekipagen. Jag gillar att åka hit och kombinera jobb med ett par hotellnätter där jag kan träna på gymmet, äta gott och bara slappa på rummet och läsa en bok, får jobb och semester på en gång!
Idag träffade jag en väldigt söt liten västgötaspets!
Har ju vuxit upp med den rasen, men våra var inte tysta som den här. Pappas sista, Micky, utbildades av Pappa till svamphund. På grund av det, så gjordes ett reportage med stort mittuppslag i lokaltidningen med bilder på den fantastiska Micky som letade upp svamp! Snacka om tidningsanka… sanningen vara att när Pappa hittade svamp så satte sig Micky för att få godis! Knappast värt en artikel..
Men han var en jävel på att skälla och äta upp Mammas hörapparater! Kommer ihåg när jag sov över hemma hos dem, kl 05.00 kommer Micky in i rummet och vrålskäller, jag kastade en pocketbok på honom så att han pep till och sprang ner på bottenvåningen. Efter en stund hörde jag pappa ropa: Vad hände där uppe?
Inget! svarade jag.
Nähä? För Micky kom ner och var väldigt upprörd!
Jag suckade och drog täcket över huvudet och undrade: hur fan kunde det lilla kräket visa det? Kommer han upp en gång till ska jag kasta en inbunden bok på den lille golaren….Att somna om var inte att tänka på… konstigt att jag fortfarande gillar den rasen!
#outfluenser
#vikingahund
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här