Har aldrig varit så eftertraktad!

Ulf Johansson – outfluencer | 27/10 - 2021

Började morgonen med att hoppa Rianna, samma övning som häromdagen och ett kort pass, känns fin på hinder, förhållningar och fattningar sitter bättre och bättre! Gotsie hade visat sitt missnöje i boxen när vi var ute och hoppade, sparkat i väggen och varit sur. När jag sedan gick in till henne och fixade så stod Rianna mittemot och gnäggade samtidigt som hon slog med frambenet i dörren. Alltså, så här eftertraktad har jag aldrig varit! Fan! Det är ju som att vara med i bonde söker fru! Eller bonde söker häst kanske det skulle heta då… roligt att var så uppskattad ändå!
Dagens höjdpunkt var ändå att Linn hittade knapparna på Gotsie och galopperade lugnt och trevligt in på hinder och hoppade. Gotsie är inte så lätt att rida och jag blev helt varm om hjärtat när jag såg hur bägge hade roligt och njöt av hoppningen! Snart kan en liten dröm gå i uppfyllelse, att åka iväg och tävla tillsammans med någon av mina döttrar!
Tyvärr så fick jag ont i halsen under dagen och började känna mig febrig (hemtest visar ingen covid). Kände mig riktigt risig under lektionerna jag hade under kvällen och väl hemma så kan jag konstatera att jag har 39 graders feber… kan inte hjälpas, bara att ställa in morgondagens lektioner,
Är inte ung längre, nu bäddar jag ner mig och hoppas på en vändning imorgon!
#outfluenser
#bondesökerhäst
#ingenmanfluedethärärpåriktigt
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här