Har fått ett tortyrinstrument

Ulf Johansson – outfluencer | 12/8 - 2022

Den här veckan fick jag ett positivt besked när det gäller min högerarm, den behöver inte opereras. Men för att dämpa det positiva beskedet så fick jag ett tortyrinstrument som man skruvar på och rätar ut. Man skruvar tills det gör ont, efter en stund försvinner smärtan och då skruvar man till det gör ont igen. Jag antar att man fortsätter tills det knastrar och knakar. Som i medeltidens tortyrkammare! Men den kommer hjälpa mig att få armen rak så då är det värt lite smärta.
Unghästarna på K1 är fantastiska.
De har blivit sabeltränade, vilket inte varit några problem. Jag har ridit 5-åringarna på stan och vid högvaktsavgångar, de sköter sig exemplariskt. Herman som inte velat gå först, går först nu och Ikaros som poppat av lite folk, kunde jag galoppera på Gärdet imorse med flera andra hästar utan en tendens att göra något.
Jag har ridit honom varje dag nu, han är en väldigt trevlig häst.
Jag har ridit honom från början utan att förutsätta att något ska hända utan ridit med en lätt hand och framåt och inget har hänt.
Ibland är det enkelt.
#outfluenser
#förbättringstortyr
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här