Har fått flera kommentarer om att jag hoppar Rianna för ofta

Ulf Johansson – outfluencer | 2/12 - 2021

Mina hästar har väldigt bra och passande platser i stallet just nu.
Gotsie står mitt i centrum och ser allt som händer, det gillar hon! Dessutom är hon väldigt förtjust i barn, och i ett ridskolestall så finns det ett överflöd av dem! Det är flera gånger jag kommit in i stallet och sett Gotsies huvud nedböjt, begravt i en flock små barn!
Rianna står längre ner i gången, där är det lugnare, och hon står bredvid Ior, en väldigt vänlig valack som hon gillar. Det märks att de trivs bägge 2.
Jag har fått flera kommentarer om att jag hoppar Rianna för ofta. Det jag gör är att jag hoppar flera ggr i veckan men i små doser, de 2-3 ggr jag hoppar henne i veckan har färre språng än en normal hoppträning. Jag repeterar också övningarna så att hon får repetition på det jag vill lära henne. Jag hoppar heller inte speciellt högt, bara så pass högt så att jag känner att hon kan hoppa och landa i en bra balans i nuläget. Det ger en självsäker och hoppglad häst som får en stabil grund. Kanske inte påverkar er som skriver att jag är en djurplågare med en förklaring, men kanske kan vara ett tips och idé för er där hissen går hela vägen upp!
#outfluenser
#världsmästarepånätet
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här