Gotsie Ulf Johansson

Har gått ner 12 kilo och Gotsie blir bättre och bättre

Ulf Johansson – outfluencer | 24/11 - 2020

Arbetet med Gotsie går bra. Hon har blivit mer oliksidig efter skadan men känns bättre och bättre. Nu när jag flyttar och kan rida 2 pass om dagen så tror jag att hon kan komma tillbaka i god form, vi jobbar vidare, hon är en kämpe.
.
Själv har jag nu gått ner 12 kg sedan jag körde igång med diet och hård träning. Det märks när jag rider och bättre skall det bli! Nu ökar vi belastningen i träningen och även i näringsintaget. När säsongen börjar ska jag vara den mest vältränade 56-åringen i… svårt att göra ett sådant uttalande, men iallafall den mest vältränade i mitt trapphus! Äh vad fan, jag smäller till med söder! Det är mest vindrickande knubbisar i mina kvarter så det är ett rimligt mål!
.
Gotsie och jag är med andra ord på G!
.
Vädret är nästan överlevnadsbart.
Sinnestämning: Jag försöker vara glad, trots att min hy är ljusblå och Ikeakassarna under ögonen är mörkblå. Jag ser ljuset i tunneln! November är snart över!
#outfluenser
#novemberärsnartslut Visa mindre

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här