Har Gotsie blivit smittad av russens djävulskap här på Gotland?

Ulf Johansson – outfluencer | 29/6 - 2021

Jag vet inte om min häst har missuppfattat syftet med resan till Gotland. Meningen är ju att hon ska jobba och jag ska vila ut mig. Men gång på gång så kastar hon sig ner på marken och rullar runt som en full brat på Stockholmsveckan, och i morse när vi tränade var hon lite loj… nästan lite russtendenser? Kan det vara så att djävulskapen i russen är luftburet? Fy fan om den stora hästen blir smittad fullt ut! Det ska bli spännande att se om hon sköter sig på eftermiddagspasset eller om hon rullar sig med mig på? Måste jag köpa svanskappa?
Många frågor nu…
#outfluenser
#russvirus

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här