Har upptäckt att tävling inte är det viktigaste för mig längre

Ulf Johansson – outfluencer | 7/8 - 2022

Var på AIK:s Europa match med min systerson Petter Och David Grudd mfl. Igår. Fan.. ingen bra match och när Guidetti gjorde mål så var jag på toa… men det var en trevlig kväll med sköna människor så jag var nöjd ändå.

Väderomslaget inatt gjorde att jag fick migrän, men mitt tidsschema på K1 gick att ändra så jag började med att sitta på F1 när högvakten hade avgång med musikkåren, vi hade 4:a unghästar med. H1 och Herman som varit med förut, och Hamilton + F1 som jag satt på som debuterade. F1 gjorde mig helt varm i hjärtat. När soldaterna kom marscherande och skulle sitta upp så kände jag genom sadeln hur hans hjärta bultade snabbare och hur han spände sig, men med öronen framåt och stod helt stilla. Sedan följde vi med på ritualerna innan avmarsch, och han var med på noterna hela tiden, och på tal om noter, när musikkåren började spela så började hjärtat picka jättesnabbt igen, men han gick och ställde sig bredvid dem när jag bad honom. När vi följde med ut mot Lidingövägen var öronen fortfarande spetsade! Vilken underbar häst! Hamilton skötte sig lika bra.

Jag red sedan Ikaros, en femåring som är otroligt ridbar, och avslutade med att rida ut med Greve Folke. Den hästen kröp in i mitt hjärta. Så social, följsam och en dröm att rida. Vi red en tur där vi, när vi var längst bort, fick ett skyfall över oss… inget som bekymrade Folke, men på vägen hem var jag så genomblöt så att jag kände att röven sögs fast i sadeln i ett vakuum! Väl hemma så var Folke nöjd med turen och ville socialisera, inte mig emot! Känslan av en häst som lägger huvudet på axeln och bara myser är svårslagen! Men jag förstod att skyfallet var rejält när strumporna var blöta, trots ridstövlar!

Har upptäckt att tävling inte är det viktigaste för mig längre, att få vara med och utveckla de här hästarna till att bli glada duktiga högvaktshästar är så roligt.
Har ett jobb som jag inte vill gå hem ifrån vid 57 års ålder… plötsligt händer det!

#outfluenser
#vilketjobbjaghar
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här