Hellre sparkad av en häst än sparra mot en boxare

Ulf Johansson – outfluencer | 26/1 - 2021
Vintern kom tillbaka. Blöt snö i kombination med is under är ju ingen höjdarkombination när man ska rida ut, så det blev ett par pass i ridhuset. Då är man glad att ha en häst som Gotsie, hon var lika nöjd ändå och jobbade på, som alltid. Mellan passen så var jag ner på slagskeppet och tränade. Det var några som sparrade, och man vart ju jävligt sugen på att vara med, men är lite rädd för skador.

Freddie försökte övertala mig och sa att: du har ju fått en spark av en häst i huvudet och fixat det! Det här är ju ingenting mot det!
Ja, sa jag, men hästen var ju en olyckshändelse!
Fan om man får ett trasigt revben… och det kan ju jag räkna med att få… nej! Jag fortsätter med att hoppa hopprep, det är ju jäävligt tufft!
Hann med en latte innan kvällens lektioner, så nu är det bara att dra på sig tältbrallorna och börja jobba!

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här