Hem från träningar i mörkret

Ulf Johansson – outfluencer | 23/11 - 2020

Har haft träningar hela helgen och är på väg hem i mörkret. Det har varit trevliga dagar i Östersund och vi har kunnat pandemisäkrat dem på ett bra sätt.

.

Men allt är så konstigt. Tomt överallt. När jag åt igår på hotellet så var det bara jag i restaurangen. Där satt jag med ett glas vin och tittade på när bartendern vek servetter, som taget ur en finsk 70-talsfilm om livet vid ryska gränsen.. Nu sitter jag och äter vid en vägkrog där jag återigen är enda gäst…

.
De räfflade mitt och sidolinjerna på vägen är bra! De fick ner mig till E4:an. Vet inte hur jag ska hålla mig vaken resten av vägen. Pratade nyss med Pappa som sa till mig flera gånger att vara försiktig, sedan frågade han om väglaget var bra? Jag svarade att vägarna är bra!
Hmm, svarade han och jag vet precis vad han tänkte:
Det är bara att bita ihop!

.Vädret är mörkt som Rudy Guilianos nyfärgade hår.
Sinnestämning: Ett kungarike för en säng!
#outfluenser
#roadtriptilljämtlandturochretur

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här