Hemliga förråd på Kavallerikasern

Ulf Johansson – outfluencer | 8/11 - 2022

Det finns en hel del hemliga utrymmen på K1. Häromdagen hängde jag med Major Rosén upp på vinden där det låg gammal stallinredning och utrustning, hittade ett par små senskydd till lille G1!
Och idag hittade jag ridande polisens hemliga förråd. Man hade ju trott att det skulle innehålla vattenkanoner, tårgas och kravallutrustning, men nej. En stor boll, en leksaksgräsklippare och en liten silvrig pappershäst var vad jag fann!
Och jag kan förstå hästen, det är ju inget nytt att man har fakepansarvagnar i krig för att lura fienden, så varför skulle inte polisen kunna ställa upp några extra pappershästar vid kravaller för att lugna massorna?
Och att kasta bollar på huliganer för att få dem att ändra sinnestämning kanske funkar? De gillar ju fotboll? Och det är ju ändå lite skräckinjagande om en ridande polis kommer emot en med en stor jävla boll under armen!
Men gräsklipparen? Varför är den där? Kan inte komma på någon anledning till varför den finns där..
Livet är fullt av mysterium.
Idag serverades Raggarmunk. Åt inte den, antog att den smakade bensin, öl och motorolja. Tyckte att jag kände en svag doft av wunderbaum när jag gick förbi den.
#outfluenser
#ridandepolisenshemligavapen
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här