Hjälmfrisyr – som om man stoppat Ken med huvudet före i ett smörpaket

Ulf Johansson – outfluencer | 4/2 - 2021

Ett problem som jag delar med många andra nu när det är kallt, är att ens vanligtvis så perfekta hårsvall förstörs av toppluva och hjälm så till den milda grad att man bara vågar ta av sig mössan innanför dörren när man kommit hem. Idag tog jag av mig den när jag gick utmed Hornsgatan, och till och med här, på söder, ryggade folk undan för den hästpissluktande farbrorn med alldeles för stora thermobyxor och en frisyr som såg ut som om man stoppat Barbie eller Ken, med huvudet före i ett smörpaket. När jag kom hem tittade jag mig i spegeln och såg att på toppen av huvudet, där mössan är lite luftig och lämnar över till håret att under lite frihet få skapa lite fritt, så skapade mitt hår en Stig-Helmer lock… resten låg väldigt tätt mot huvudet…
Vad fan, man har väl varit ung! Man har ju vaknat upp med en sådan frisyr och bara rufsat till den lite så, voilà! Så är man så där lite härligt rufsig! Men det var då, nu ser man mer ut som Någon som blivit arresterad efter våldsamt motstånd…
Fan, livet är ingenting för amatörer…
Vädret är: mössa på.
#outfluenser
#toppluva
#backontrackförsäkerhetsskull

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här