Hon har visat förr att hon har en enastående förmåga att komma tillbaka

Ulf Johansson – outfluencer | 20/8 - 2021

Idag körde jag ut Gotsie på landet. Hon ska gå 3 månader hos familjen Svane, som lever och andas häst. Här kommer hon få gå i en kuperad hage från morgon till kväll med några andra hästar. Om det inte sker någon förbättring får hon gå kvar här och bli betäckt till våren. Även om det känns som att vi bara var halvvägs så får jag vara nöjd med hennes utveckling på kort tid och att vi fick en internationell placering i sista starten. Man ska inte ge upp hoppet, men man får inte heller låta sin vilja att fortsätta bli ett självändamål där hästen kommer i kläm. Blir hon inte helt återställd är det sluttävlat. Under tiden hon rehabar i hagen så trappar jag upp min fysträning. Jag hoppas på en fortsättning men även om jag lägger stövlarna på hyllan så behöver jag inte bli en liten rultig uppfödare.
Men hoppet lever! Både hon och jag har fortfarande puls! Och hon har visat förr att hon har en enastående förmåga att komma tillbaka. Det var lite sorgligt att lämna henne och åka därifrån, men det är egoistiska tankar, hon kommer ha 3 härliga månader!
#outfluenser
#hoppetlever
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här