Hon känns 7 år yngre efter en vecka på lösdrift

Ulf Johansson – outfluencer | 31/12 - 2021

Idag var det dags att börja rida Gotsie efter en vecka i lösdriften. När de gick ut så smällde det till och blev kallt, och jag var lite orolig för Gotsie som var lite tunn när hon gick ut. Men under veckans gång så har de rört sig mycket,ätit massor och verkat nöjda! Och idag tog jag av täcket och fick se en rund och fin Gotsie!
När jag red henne så slogs jag av flera saker: hon brukar vara lite kantig när man sätter igång henne, nu var hon rörlig som en panter! Nu överdrev jag, men iallafall som min Pappa i 45-årsåldern, han var jävligt rörlig då! Hon var på, utan att bli jobbig, hon blev aldrig för laddad, hon känns så fin! Efter vila brukar hon kännas som att man ska vända en finlandsfärja i oxdjupet, men nu kändes hon stark och mjuk. Hon känns 7 år yngre, efter en vecka på lösdrift…. Det här kan bli så jävla bra! En liten legendarisk comeback?
Ingenting är omöjligt!
#outfluenser
#aldrigförsentattläragammalhundattsitta
#frånstroketillstartklar
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här