Hon ligger på som en pansarvagn

Ulf Johansson – outfluencer | 2/3 - 2021
Sol, värme och perfekt underlag på galoppbanan! Idag står travjobb på schemat för morgonpasset.
Nu kan det ju tyckas som att jag skulle få en härlig tur med min häst, men det är inte riktigt så. Hon är jävligt dryg att göra konditionsjobb med. Hon ligger på som en pansarvagn med spetsade öron, bra inställning, men jävligt jobbigt för mig, känner mig lite som myran som försöker strypa elefanten. Men jag gillar att hon är en killer igen, hon måste ha det i sig om hon ska gå de större banorna. Jag får se till att vara i bra form själv,helt enkelt. Så när Gotsie gick ut i hagen så åkte jag ner till Slagskeppet för att köra mitt dagliga pass, men hamnade med en kopp kaffe i repan och kände mig lite sliten. Det fick bli foamroller idag. Måste lyssna på kroppen om jag inte ska gå sönder. Ligger ju hela tiden på gränsen för vad kroppen tål i min ålder. Nu blir det lunch med min gamle vän Magnus Klysoch sedan ska jag rida Gotsie igen innan jobb.
Fan! Det gick att få den här dagen att gå också!

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här